(Android/iOS) GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash \u0026 Battle mod viac bodov
Feb 28, 2022 19:28:18 GMT -5
Post by lustnanlijetme on Feb 28, 2022 19:28:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash \u0026 Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash \u0026 Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash \u0026 Battle 2022 version ▞▞▞
Neustále strácajte trofeje, keď dôjde k strate spojenia. Za posledných 7 odohratých hier sa hra sama reštartovala uprostred a kvôli reštartom som prišiel o trofeje.
GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash & Battle ስፖርት egti
Vývoj je na mŕtvom bode. Nútený hrať rovnakú hru a hráči znova a znova. V tomto bode skôr nuda.
Nie je to veľmi dobrá hra, nedostávate veľa odmien
Mám problém zohnať zápas. Niečo zle.
Novinka v tejto hre, takže som ešte nevidel, že by sa chyby vyriešili, ale server je určite pomalý.
Skvelá golfová hra
GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash & Battle Sports vrw
Zábavná hra. Aby ste dosiahli správny cieľ a efekt vetra, musíte niekedy použiť svoj mozog, takže to nie je len kliknutie a vystrelenie.Docela uspokojivé, keď sa vám to podarí a porazíte niekoho lepšími palicami. ...a nie sú tam žiadne reklamy. Páči sa mi to.
Nemalo by byť možné minúť jeden palec putt, ale merač výkonu to tu umožňuje
Zábavné jednoduché hranie
Nies gams
Slušná golfová hra. Mechanika je trochu šibnutá. Novinka v hre, takže budem aktualizovať, keď zistím viac.
Dobre
💯
Veľa zábavy
Zábavná golfová hra. Naozaj návykové
Hra je zábavná a veľmi presná, trochu návyková.
Je to veľká zábava, táto hra ma baví
👍👍👍 .
GOLF OPEN CUP - Star Golf Games: Clash & Battle Sport tlse
Zatiaľ úžasné. VEĽA ŠŤASTIA 👍
Nie je to zlá hra, ale potrebuje nejaké vylepšenia, ako je odstránenie loga bez signálu pri snímaní a grafika je trochu oneskorená
Máte pocit, akoby ste vždy hrali robotov
Cooking Chef - Food Fever Аркади whn
Naozaj mi pomôžte pochopiť ovládanie lopty
Táto hra je úžasná milujem ju
Trochu pomaly
Ospravedlňujem sa, ale táto hra je otrasná trikrát za sebou, moji súperi ju úplne zahákli na jednu alebo druhú stranu a nejaká loptička ide presne do diery retardovaná
Milujem to
Veľa zábavy
No, opravili problém s presnosťou, veľká je aktualizácia; skvelé V tej istej aktualizácii urobili odmeny za dosiahnutie cieľov alebo víťazné zápasy tak, aby boli skutočne zbytočné: 24 hodín na výhru niektorých vylepšení, 500 bodov za iné. Bývalo to možno 8 hodín pre niektoré aktualizácie alebo 30/40/50 bodov pre iné. Teraz to vyžaduje dni hrania hry, aby ste získali rovnaké odmeny (nezdá sa, že by sa zmenili... Nemôžem to povedať s istotou, pretože sa mi nepodarilo vyhrať kvôli času) Teraz sa neoplatí hrať. Príliš zlé.
Páči sa mi táto golfová hra zatiaľ jedna z najlepších pre voľných hráčov
Výborne
Zatiaľ dobre
Veľmi dobre urobená hra
Veľmi zle vyrobené, ak chcete hrať hru ako je táto, stiahnite si Golf Clash.
Keď lopta perfektne dopadla na zelenú plochu, ale zrazu spadla do vodnej prekážky a stalo sa to toľkokrát, prečo? Veľa chýb.. Odinštalované.
Bolo by fajn mať na greene mriežku a nejaký ten legendárny bonus za jamku v jednom.
Skvelý realistický golf! Veľmi pekná grafika na mobilnú hru a hrateľnosť je veľmi zábavná
Dobre zatiaľ. Pozrite sa, čo sa stane po chvíli. Potom sa pravdepodobne poseriete ako ostatné golfové hry!
Som v počiatočnej fáze hry. Grafika je dobrá a herný systém je zatiaľ vyvážený a spravodlivý.
Špeciálne loptičky a odpaliská už nie je možné získať. Grrrr!
Zábavná hra. Dobrá grafika. Vietor, scenéria, golfové potešenie.